De hramul Chișinăului, fără focuri de artificii

Publicat de Dragoș Galbur la 14 octombrie 2016

În primul rând, felicitări chișinăuienilor cu ocazia hramului orașului. Eu, ca bălțean, pot să zic următoarele: Chișinăul e un oraș urât, dar cu o energie tare frumoasă. Nu c-ar fi Bălțiul mai frumos. Big smile with closed eyes

Despre conducerea orașului cu siguranță știți și singuri , nu știu dacă e cazul să arăt acum că pot înjura. În toată această poveste cu hramul Chișinăului, ceea care m-a făcut să râd este cum s-au ars cei de la Primărie cu focurile de artificii. De fapt, putem spune că cei de la Primărie i-au ars pe chișinăuieni, pentru că astăzi, de hram, nu vor fi focuri de artificii din cauza prostiei angajaților primăriei.

Să vă explic. Primăria municipiului Chișinău, prin direcția Cultură, a anunțat că nu dispune de finanțe pentru a procura focuri de artificii de hram. Așadar, a anunțat că e în căutare de sponsori. N-au găsit pe nimeni, dar într-un final, ieri s-a adresat la primăria Chișinăului, Asociația ”Pentru Orhei”, care s-a oferit să aranjeze GRATUIT focurile de artificii. Și ce credeți? Lucia Culev, șefa direcției Cultură, responsabilă de evenimentele de hramul orașului, i-a refuzat, zicând că nu are nevoie de focuri de artificii din bani furați. Eu nu știut cât de prost trebuie să fii, ca funcționar public, în zilele noastre, ca să refuzi ceva gratuit. Și mai ales s-o faci în detrimentul cetățenilor pe care chipurile îi reprezinți.

Să meargă Lucia Culev în fața copiilor care vor fi în PMAN și să le explice de ce nu vor fi astăzi focuri de artificii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.