Socialiștii manipulează grosolan pe tema refugiaților sirieni

Publicat de Dragoș Galbur la 5 noiembrie 2016

Pe mine Maia Sandu nu m-a convins nicio secundă ca ar merita votul meu. În schimb Igor Dodon se străduiește din răsputeri să mă convingă s-o votez pe Maia.

Știți ce-au făcut ieri socialiștii? Au atins culmea mârșăviei, minciunei, manipulării și bătăii de joc față de oameni.

S-au dus la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, au găsit 3 sirieni care își fac studiile la Chișinău și le-au zis: ”Știți, acuma în Moldova e campanie electorală și unul dintre candidați promite să aducă 30.000 de refugiați sirieni în Moldova, ce părere aveți?”. Studenții au răspuns cu toată sinceritatea. Că e vai ș-amar de sirieni cu războiul de la ei și că le-ar plăcea dacă Moldova ar accepta refugiați. Și mizeriile de socialiști i-au filmat pe sirieni și au făcut știri din asta, postând pe toate site-urile și rețelele de socializare că sirienii din Moldova o susțin pe Maia Sandu.

Vă dați seama la ce s-a ajuns? Cum profită Igor Dodon de scârba unui popor care și-a pierdut în ultimii ani un sfert de milion de oameni? Asta numiți voi campanie electorală? Asta numiți voi scopul scuză mijloacele? Asta-i inuman, băieți.

Aș zice că ați pierdut bunul simț Igor Dodon & Co, dar probabil nici nu l-ați avut niciodată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.